ازدواج با پسر کوچکتر
امروزه ازدواج با دختر بزرگتر یا ازدواج با پسر کوچکتر از خود موضوعی است که پذیرفته شده و ما شاهد آن هستیم با این حال هنوز این نوع ازدواج زیر سؤال است و اکثر خانوادهها مخالفت میکنند. وقتی فردی خواهان ازدواج است باید در مرحله اول شرایط ازدواج را داشته باشد یعنی به بلوغ فیزیکی، فکری، شخصیتی، مالی، عاطفی و… رسیده باشد. از آنجایی که دختران زودتر از پسران به بلوغ میرسند و از ابعاد مختلف از پسران همسن خود بالغتر هستند بهتر است که با مردان بزرگتر از خود ازدواج کنند.
انگیزه های ازدواج با دختر بزرگتر
اختلاف سنی یکی از مهمترین مسائلی ست که برای انتخاب شریک زندگی باید در نظر گرفته شود. برخی از روانشناسان بهترین و مناسب ترین تفاوت سنی زن و شوهر بین ۳ ـ ۷ سال میدانند ولی به این معنی نیست که تمام کسانی که اختلاف سنی کمتر یا بیشتر از این رنج سنی دارند ازدواج موفقی نخواهند داشت و زندگی پرتنشی پیشرو دارند همچنین تمام زن و شوهرهای با اختلاف سنی ۳ ـ ۷ سال زندگی موفقی دارند. در مشاورههای قبل از ازدواج شاهد کیس هایی هستیم که دختر بزرگتر از پسر است و خواهان ازدواج باهم هستند. بعضی مواقع زوجین انگیزه خود را “علاقهی صرف” بیان میکنند اما با بررسیهای لازم و صحبتهایی که صورت میگیرد دلایلی از قبیل نیاز به حمایت و پشتیبانی، مزایا و امتیازهایی که پسر در این ارتباط دریافت میکند، استقلال مالی دختر، شاغل بودن، تحصیلات بالاتر، شباهت دختر با مادر پسر از نظر اقتدار و مدیریت در خانواده و… دلیل انتخاب آنهاست که در افراد مختلف فرق میکند.
از این مقالات نیز دیدن نمایید.
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
روانشناسی کودک
مشاوره روانشناسی
در جلسات مشاوره تلفنی ـ حضوری در مرحله اول بهتر است دلایل و انگیزههای دو طرف برای ازدواج بررسی شود بهتر است مسئله سن کنار گذاشته شود و دیگر فاکتورها و استانداردهای ازدواج بررسی شود تا مشخص شود آیا سنخیت و تناسبهای لازم باهم را دارند یا خیر؛ و درنهایت با داشتن همه شرایط ازدواج مسئله اختلاف سنی بررسی شود اطلاعات و آگاهی لازم به زوجین داده شود و تصمیمگیری بر عهده زوجین است.